För en härligare livsstil

Många av oss drömmer om att ändra vår livsstil, till exempel att bli mer hälsosamma eller vältränade. Men hälsosammare liv innebär så mycket mer än att börja träna och äta mindre chips på kvällarna i soffan framför Tv:n.

Det handlar också mycket om vardagsrutiner. Eftersom din kropp behöver inta näring kontinuerligt under dagen mår den bättre vid fasta mattider. Fasta tider för att äta lär kroppen att den får mat snart igen. Detta för att kroppen inte ska behöva spara onödiga fettreserver som den kan göra när vi ”svälter” oss. För ytterligare information.

Träna kropp och själ

Att börja träna är bra för vem som helst. Men särskilt du som vill ändra din livsstil kan få stor hjälp genom fysisk och psykisk träning. Att lyfta skrot på gymmet är till exempel ett bra sätt att träffa andra människor samtidigt som du får en fin kropp. Om du inte trivs med just den här miljön finns det många andra alternativ. Yoga har hjälpt många människor att må bättre. Det har en tydlig positiv effekt på stress och andra besvär som du kan känna av när du är jäktad. Om du ofta har spänningshuvudvärk är detta ett bra botemedel.